FASHION

Modna fotografija je segment fotografije u kojem se kreativnost dizajnera, modela i fotografa udružuju da stvore fotografije koje će posmatrača, makar na trenutak, prebaciti u neku drugačiju realnost i učiniti da poželi da deo te realnosti ima u svom posedu.

Modni dodatak je stavka koja se često koristi za kompletiranje odeće. Ona ima sposobnost da dalje izražava identitet i ličnost pojedinaca. Modni dodaci se mogu kategorizovati u dve opšte oblasti: one koje se nose i one koje osoba nosi na sebi.

Biti ispred objektiva, nekim osobama može biti zastrašujuce iskustvo. Ja sam jedna od tih osoba. Zato sam se i sakrio iza aparata. Sa druge strane neke osobe se tu osećaju kao ribe u vodi. Biti fotograf ne znači da naučite samo tehnički deo pravljenja fotografija. Veoma je bitno da savladate veštinu komunikacije i umeće pravljenja dobre i vesele atmosfere u toku samog fotografisanja. Ukoliko su svi lepo raspoloženi, celo iskustvo će biti prijatnije i krajnji rezultat će biti bolji, sto će se i videti na fotografijama.